Jan Gooren

Ik ben een typisch voorbeeld van een “mensen-mens”. Ik heb gedurende mijn hele arbeidzame leven  het meest genoten van het contact  met mensen. Hier haalde ik ook voornamelijk mijn arbeidsmotivatie uit.
Dan is het besef daar dat het moment gekomen is om je passie te volgen en je hart te laten spreken.
Ik heb in 2012 na pakweg 34 jaar afscheid genomen van mijn werkgever, waar ik voornamelijk in ICT-functies werkzaam ben geweest, om van mijn passie ook mijn beroep te maken.
Ik ben uitgekomen bij Berry Rijkers en heb de (door hem ontwikkelde) methode Repairing Balance geleerd. Een buitengewoon inspirerende ervaring. Repairing Balance is een visie op de werking van het mechanisme waarover iedereen beschikt om te komen tot innerlijke balans. Als je eenmaal weet hoe het werkt bezit je een uniek stukje gereedschap, waarmee je je persoonlijk geluk in eigen hand kunt nemen. Wie wil dat niet???

De combinatie van mij als persoon en deze methode, heeft zich als zeer krachtig bewezen. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen die niet lekker in hun vel zitten en dreigen vast te lopen, of vastgelopen zijn. Ik heb zelf in die situatie gezeten en weet wat het is.

                           

“succes bereik je door te doen waar je goed in bent, niet door je slechte kanten te verbeteren”